Crida a un Pacte per a l'habitatge 2020-2030 - Blog - Fundació Apip-Acam

Cerca
Go to content

Main menu:

Crida a un Pacte per a l'habitatge 2020-2030

Published by Fundació Apip-Acam in Activitats · 26/2/2020 13:33:00
L'objectiu d'aquest pacte és combatre la crisi de l'habitatge i atendre a les persones afectades

La Crida a un Pacte per l’Habitatge 2020-2030 és un acord de renovació del Pacte Nacional per l’Habitatge 2007-2016, nascut de la necessitat i urgència de veure l’habitatge com un dret de caràcter bàsic i universal. Els principals objectius d’aquest pacte són combatre la crisi de l’habitatge, donar suport a la població afectada, atendre a les persones de sense llar, destinar un finançament especial per a la producció d’un parc d’habitatge protegit i regular els factors que alteren el mercat de l’habitatge.

Resumidament, el Pacte per l’Habitatge demana una resposta real, eficient i consensuada al problema de l’habitatge, dedicant més recursos a aquest sector i reclamant eines legislatives i reguladores, amb la implicació dels governs, administracions i institucions públiques.

La Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB), CCOO, Taula del Tercer Sector, Fundació Arrels, Entre-pobles, Observatori DESC, la PAH, UGT i la Fundació Apip-Acam són les entitats que han signat aquesta crida i es comprometen a treballar en 21 factors que participen en la millora i solució del mercat de l’habitatge amb un abast mínim de deu anys.

En aquest enllaç podreu trobar el document oficial “Crida a un Pacte per l’Habitatge 2020-2030”.Back to content | Back to main menu