06/2021 - Presentació del llibre “Una altra guerra freda: Estats Units, Rússia i Xina”, de Ferran Fullà - Fundació apip-acam

Cerca
Go to content

Main menu:

El ministre d’Inclusió, José Luís Escrivá, ha visitat el centre de recursos socials i laborals de la Fundació Apip-Acam a Soria, en el marc del Dia Mundial de les Persones Refugiades

Published by Fundació Apip-Acam in Actes · 22/6/2021 20:28:00
Escrivá va poder conversar amb algunes de les famílies, acollides per la fundació en el marc del programa estatal de protecció internacional.


21 de juny de 2021 - Ahir, encara en el marc del Dia Mundial de les Persones Refugiades, el ministre de Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, acompanyat del Subdelegat del Gobierno a Soria el Sr. Miguel Latorre i per l'alcalde de la ciutat el Sr. Carlos Martínez, va visitar el nostre Centre de Recusos Socials i Laborals a Soria, on va poder reunir-se amb algunes de les famílies, especialment dones amb fills a càrrec que reben el suport del centre, i conèixer els seus itineraris vitals i les seves perspectives de futur. 



El ministre José Luís Escrivá amb algunes de les famílies del centre.

En aquest sentit, Escrivá va destacar la importància del treball d’entitats com la nostra per les persones que sol·liciten protecció internacional, així com l’atenció en els darrers cinc anys a més de 600 persones a Soria.


Rebuda del ministre Escrivá al Centre de Serveis d’Acollida i de Integració Social 
i Laboral de Persones Refugiades.

A més a més, el ministre va declarar que, el  Gobierno, està estudiant  la possibilitat d’ubicar més immigrants a Soria amb l’objectiu d’augmentar la seva població, garantint la seva integració social i laboral, i així combatre la despoblació d’algunes zones de la província.



La Relatora Especial de les Nacions Unides, Siobhán Mullally, reivindica l'aplicació de la no penalització a les víctimes de tràficla aplicación de la no penalización a las víctimas de trata

Published by Fundació Apip-Acam in Actes · 21/6/2021 10:01:00
La Relatora asegura que no penalizar a las víctimas es fundamental para el reconocimiento de la trata como una de las peores violaciones de los derechos humanos.

Entidades sociales denuncian la exclusión social y financiera de las personas migrantes y refugiadas ante los obstáculos de los bancos para abrir cuentas

Published by Fundació Apip-Acam in Actes · 20/6/2021 16:25:00
Las graves dificultades que enfrentan las personas migrantes y solicitantes de asilo para abrir cuentas bancarias son objeto de preocupación para el Consejo para la Eliminación de la Discriminación Racial o Étnica (CEDRE).

Manifest - Dia Mundial de les Persones Refugiades 2021

Published by Fundació Apip-Acam in Jornades · 18/6/2021 15:26:00
Peticions a les institucions locals, a la Generalitat de Catalunya, a l'Estat espanyol i els òrgans de la Unió Europea
Back to content | Back to main menu