05/2021 - Presentació del llibre “Una altra guerra freda: Estats Units, Rússia i Xina”, de Ferran Fullà - Fundació apip-acam

Cerca
Go to content

Main menu:

Comença el projecte d’Equip de Futbol Femení Inclusiu per a noies refugiades i/o situació d’asil

Published by Fundació Apip-Acam in Activitats · 19/5/2021 11:58:00 · Download Video-futbol-femeni-OK--final-.mp4
Vídeo creado por A.E Ramassà

L’objectiu és facilitar i millorar la seva integració a través de la pràctica de l’esport

Avui ha tingut lloc la primera sessió del projecte Equip de Futbol Femení Inclusiu, ideat i organitzat pel club A.E Ramassà i amb la col·laboració d’ACNUR Espanya, el Comitè Català de l’ACNUR, CEAR, ACATHI i la Fundació Apip-Acam.

Aquesta iniciativa té com a objectiu facilitar i millorar la inclusió de noies refugiades i/o en situació de petició d’asil a la província de Barcelona, utilitzant la pràctica de l’esport i els seus valors inherents, com una eina de transformació social.

El primer entrenament, en el qual han participat 14 noies nouvingudes, ha tingut lloc al Camp Municipal del Carmel, cedit per l’empresa Celebreak, la qual també ha facilitat el material esportiu necessari per dur a terme la sessió.

És molt important la consolidació d´aquests  espais  d’oci inclusiu i participatiu, tant  per a les noies com per a les seves famílies.

Vídeo: A.E Ramassà




“La finalitat retributiva de la pena, la que busca el càstig, fa oblidar l’enfocament del model de justicia reistaurativa”

Published by Fundació Apip-Acam in Activitats · 11/5/2021 13:34:00
Entrevista a Laura Gilabert, miembro de Apip-Acam

La Fundació Apip-Acam presenta un estudi diagnòstic sobre els mecanismes de protecció per les víctimes de tràfic d’éssers humans

Published by Fundació Apip-Acam in Actes · 10/5/2021 11:39:00
L’objectiu de l’estudi és crear una intervenció coordinada

La Fundación Apip-Acam participa en el Foro Social contra la Trata

Published by Fundació Apip-Acam in Actes · 7/5/2021 13:38:00
Durant la jornada es va reinvidicar una legislació integral contra el tràfic d'éssers humans des de la perspectiva de gènere
Back to content | Back to main menu